Onderwijsshop voor onderwijs en kinderopvang

Het educatief programma voor kinderopvang en basisonderwijs stimuleert de lees-/taalontwikkeling, de informatievaardigheden en draagt bij aan de culturele vorming.

Een instellingsabonnement maakt het mogelijk om als instelling bestellingen te plaatsen in de onderwijsshop. In onze onderwijsshop kun je projecten, vertelplaten en (thema)collecties reserveren voor alle leeftijdsgroepen, van de babygroep tot en met groep 8 van de basisschool. Ook kun je afspraken maken voor onze educatieve activiteiten, op jouw school of bij de bblthk: groepsbezoeken, workshops, de Kinderboekenweek, de Nationale voorleesdagen en andere activiteiten.

Meer informatie

Naschoolse cultuureducatie met Eigenwijzer

Heb je op school de eerste danspassen gezet en sta je te springen om meer? Of voelde jij je tijdens drama als een vis in het water? Bij de EIGENWIJZER kun je verder!

Beginnende kunstenaars die de smaak te pakken hebben kunnen nu naschool doorgaan - voor wanneer je nog lang niet klaar bent met het ontdekken, groeien en laten zien van jouw talent! 

De EIGENWIJZER is een initiatief dat is ontstaan in het Cultuuractieplan Cultuur Verbindt 2021 - 2024 van de Gemeente Wageningen. Het doel is het realiseren en stimuleren van een breed en kwalitatief aanbod kunst- en cultuureducatie voor alle kinderen in de stad.

Kijk hier of jouw school of BSO al meedoet

BoekStart voor baby's

Je bent nooit te jong om te leren. Bij de bblthk trap je je ontwikkeling af met de BoekStart voor baby's. Regelmatig vind je ook BoekStart bijeenkomsten om samen met je baby kennis te maken met woord en klank.

Over BoekStart

VoorleesExpress

Wil je als andertalig gezin je kind een sprong vooruit geven? Maak dan eens kennis met de VoorleesExpress.

Over de VoorleesExpress