(Mee)doen

Werkplekken en wifi

In de bblthk zijn verschillende plekken ingericht om te kunnen werken met je eigen laptop of bijvoorbeeld om te studeren. 

In de bblthk kun je gebruik maken van de gratis wifi van publicroam.

Over wifi en werkplekken

Cloudprinten

Cloudprinten is printen op elk apparaat vanaf elke locatie. Dus vanuit huis, maar ook vanaf smartphone, tablet of laptop in de bblthk.

Meer over cloudprinten

Ruimte huren

Ben je op zoek naar een ruimte voor je lezing, debat, workshop of concert? Bij de bblthk kun je ruimtes huren die zijn voorzien van alles wat je nodig hebt.

Meer informatie

Cultuurloket

Cultuurontwikkelaars Didi en Ron zijn in 2022 gestart met een ludiek en toch serieus spreekuur voor iedereen die een cultureel evenement wil organiseren en daar hulp bij kan gebruiken. Elke woensdag van 10 tot 12 uur is het cultuurloket geopend aan het raam dat opent aan de Bergstraat nummer π. Een perfecte plek voor informele maar inhoudelijke vragen, waar vrijuit kan worden gesproken met eenieder die dat wenst. 

Meer over de cultuurontwikkelaars

Stadslab - ontmoet | onderzoek | ontdek

Met Stadslab streven we naar data-smart inwoners. Dit betekent dat inwoners van Wageningen zich bewust zijn van water kan met data (gegevens) en hoe ze deze zelf kunnen gebruiken. Er is veel informatie beschikbaar over je omgeving. Maar hoe krijg je als inwoner toegang tot deze informatie? Stadslab wil alle Wageningers de omgelijkheid geven om zelf betrouwbare en zinvolle informatie te verzamelen én gebruiken over onderwerpen die belangrijk zijn voor hun leefomgeving.

Naar stadslabwageningen.nl

Exposeren

Ben je kunstenaar, fotograaf of beoefen je kunst op een andere wijze? Of je dit nu als professional of hobbymatig doet: je kunt je werk bij ons exposeren in de bblthk.

Ontdek exposeren in de bblthk

Nieuws uit de bblthk

 • Bblthk kantoor in een nieuw jasje

  Op de eerste verdieping van ons mooie pand is het kantoor voor al ons bblthk personeel. Dit kantoor is toe aan een grondige facelift, daarom gaan we verbouwen!

  18 september 2023

 • Onderhoud aan het netwerk

  Op maandag 11 september tussen 08.30 en 13.00 uur wordt er gewerkt aan ons netwerk. Helaas zullen daardoor een deel van onze faciliteiten tijdelijk niet werken. Hieronder vallen o.a. de WiFi, onze inlever-...

  5 september 2023

 • Kindercultuurzomer: opmaat naar meer

  Heb je wel eens in een kerk op je rug op de grond gelegen en naar het orgel geluisterd? Gedanst in de winkelstraat; de geur geroken van schroeiend hout, toen je je naam er met een soldeerpen in brandde?

  5 september 2023

Bekijk al het nieuws