de bblthk

  • BoekStart activiteiten

    Gratis leuke en leerzame activiteiten voor jou en je kind in de bblthk

    Meer informatie

Nieuws uit de bblthk

Bekijk al het nieuws

Binnenkort in de bblthk

EigenWijzer: Naschoolse cultuureducatie

Heb je op school de eerste danspassen gezet en sta je te springen om meer? Of voelde jij je tijdens drama als een vis in het water? Bij de EIGENWIJZER kun je verder! 
Beginnende kunstenaars die de smaak te pakken hebben kunnen nu na school doorgaan - voor wanneer je nog lang niet klaar bent met het ontdekken, groeien en laten zien van jouw talent! 

Meer over de EigenWijzer

Cultuurontwikkelaars

Cultuurontwikkelaars Didi en Ron zijn in 2022 gestart met een ludiek en toch serieus spreekuur voor iedereen die een cultureel evenement wil organiseren en daar hulp bij kan gebruiken. Elke woensdag van 10 tot 12 uur is het cultuurloket geopend aan het raam dat opent aan de Bergstraat nummer π. Een perfecte plek voor informele maar inhoudelijke vragen, waar vrijuit kan worden gesproken met eenieder die dat wenst.

Over de cultuurontwikkelaars

Stadsdichter Wageningen

Op 25 januari 2024 is de nieuwe stadsdichter van Wageningen gekozen. De komende drie jaar zal Bob ter Haar deze rol vertolken.

Foto: Daan Oosterhuis

Lees Bobs werk

Digitaalhuis Wageningen

Voor iedereen in Wageningen die taal- of rekenvragen heeft, of ondersteuning zoekt bij het aanleren van digitale vaardigheden. Meer weten? Stel jouw vraag op het spreekuur! 

Naar het Digitaalhuis

Stadslab

Met Stadslab streven we naar data-smart inwoners. Er is veel informatie beschikbaar over je omgeving. Maar hoe krijg je als inwoner toegang tot deze informatie? Stadslab wil alle Wageningers de mogelijkheid geven om zelf betrouwbare en zinvolle informatie te verzamelen én gebruiken over onderwerpen die belangrijk zijn voor hun leefomgeving.

Naar stadslabwageningen.nl