Voorwaarden

De algemene voorwaarden van de bblthk.

Aanmelden voor activiteiten

Via onze website en bij een bibliotheekmedewerker in de bblthk (doordeweeks na 12.00 uur) kun je je inschrijven voor onze activiteiten. Gaat het om een betaalde activiteit? In de bblthk kun je deze betalen met je pinpas, via onze website, via onze website betaal je via iDeal (internetbankieren).

Toegangsbewijs

Je toegangsbewijs ontvang je na iDeal-betaling (of na opgaaf bij een gratis activiteit) per mail. Als je bij ons aan de balie een toegangsbewijs aanschaft, printen we deze voor je uit. Je toegangsbewijs neem je mee naar de activiteit of cursus.

Annuleren toegangsbewijs

Ben je niet in gelegenheid de activiteit of cursus bij te wonen? Je kunt tot uiterlijk twee weken van tevoren annuleren. Je ontvangt je geld dan terug. Als je later annuleert kunnen wij je helaas niet terugbetalen. Indien er meerdere data voor de activiteit of cursus beschikbaar zijn is het ook mogelijk kosteloos van data te wisselen. Je kunt ook iemand zoeken die je plaats zal innemen. We stellen het op prijs als je de bblthk hiervan op de hoogte stelt, zodat we de deelnemerslijst kunnen aanpassen. Neem voor annuleringen en wijzigingen contact met ons op via info@bblthk.nl of telefonisch via 0317 -  413352.

Annulering vanuit de bblthk

Indien een activiteit door de bblthk geannuleerd wordt zal het volledige bedrag worden gerestitueerd. Over een annulering zullen wij je per e-mail informeren. Wij gebruiken hiervoor het e-mailadres dat is gebruikt bij aanschaf van het toegangsbewijs.

Overig

Alle door de bblthk gepubliceerde prijzen en data zijn onder voorbehoud van kennelijk foutieve vermeldingen. Data en prijzen kunnen door de bblthk worden aangepast. De bblthk behoudt zich het recht af te wijken van de annuleringsvoorwaarden bij uitzonderlijke situaties. 

Contactinformatie

Foto- en videomateriaal

Tijdens onze activiteiten kunnen er foto’s en/of video’s worden gemaakt. Wil je meer weten over hoe wij omgaan met deze beelden en jouw privacy? Lees dan meer.

Activiteiten externe partijen

Indien je je aanmeldt voor één van onze activiteiten van een derde partij gelden bovenstaande voorwaarden. De persoonsgegevens die je bij aanmelding met ons deelt worden ook gedeeld met deze partij. Deze partij verantwoordelijk voor de verwerking van deze persoonsgegevens.

Download onze volledige algemene voorwaarden