Werken bij de bblthk

Naar over de bblthk

Openstaande vacatures

 • De bblthk zoekt een Coördinator / Specialist Geletterde Jeugd (32 uur) Bekijk details

  Lezen is dé manier om de taalontwikkeling van kinderen al van jongs af aan te stimuleren. Dus werkt de bblthk dagelijks samen met scholen, kinderopvang en andere partners om het leesplezier van leerlingen te vergroten. Op school én thuis. Om deze maatschappelijke opgave goed invulling te geven, zoeken wij een Specialist Geletterde Jeugd (32 uur)

 • De bblthk zoekt een lees-mediaconsulent Bekijk details

  Heb jij een hart voor onderwijs en lezen? Ben je ondernemend en een creatieve doener? Pas je je makkelijk aan in een nieuwe omgeving en houd je van afwisselend werk? Vanwege de uitbreiding in structurele samenwerkingen met scholen zoekt het team Geletterde Jeugd van de bblthk Wageningen een lees-mediaconsulent. (24 uur)

 • Vacature Taalvrijwilliger Bekijk details

  Lijkt het je leuk om een-op-een met iemand te werken aan een leervraag? Dan is dit iets voor jou! Mensen komen met zeer diverse vragen naar ons toe op gebied van taal, rekenen of digitale vaardigheden. Verschillend naar niveau, naar inhoud en tijdsduur. Vaak worden zij gekoppeld aan een vrijwilliger voor begeleiding. Met een grote groep verschillende vrijwilligers maken we de beste matches.

 • Vrijwillige Kunstdocumentalist gezocht Bekijk details

  De bblthk, de openbare bibliotheek van Wageningen, zoekt een assistent-schrijver voor de website beeldenvanwageningen.nl .