Nieuws

 • Aniek Antonise winnaar Wageningse voorleeswedstrijd

  15 februari 2018

  Wageningen, 14 februari 2018 - Aniek Antonise uit groep 8 van de OBS De Nijenoord heeft woensdag 14 februari de kwartfinale van De Nationale Voorleeswedstrijd in de bblthk gewonnen. De winnaar zal haar stad vertegenwoordigen in de halve finale op 18 maart, wederom in de bblthk. En wellicht wordt zíj De Nationale Voorleeskampioen 2018!

  Bekijk details van Aniek Antonise winnaar Wageningse voorleeswedstrijd

 • Slim zoeken leerlingen basisscholen

  7 februari 2018

  Vanaf maandag 12 februari komen twee weken lang 170 leerlingen van groep 6 shoppen in de BieppStore en 'kopen' leuke, leerzame en verrassende apps door het uitvoeren van opdrachten in de bblthk. Wie in de bblthk slim zoekt heeft de meeste kans om het winkelmandje vol te krijgen.

  Bekijk details van Slim zoeken leerlingen basisscholen

 • Voorleesexpress zoekt coördinatoren

  26 januari 2018

  Wil jij je inzetten voor jonge kinderen met een taalachterstand en hun leesplezier vergroten? VoorleesExpress Wageningen is op zoek coördinatoren!

  Bekijk details van Voorleesexpress zoekt coördinatoren

 • Ivanka de Ruijter nieuwe stadsdichter Wageningen

  25 januari 2018

  Zeven kandidaten streden donderdag 25 januari om wie zich de komende drie jaar stadsdichter van Wageningen mag noemen. Ivanka de Ruiter werd door de jury als de beste uitgekozen. Zij liet daarmee zes kandidaten achter zich: Pascal van Gijtenbeek,Tim Horsting, Marjel Neefjes, Marisabel Pardo, Henk van Ruitenbeek en Pauline Schakenbos.

  Bekijk details van Ivanka de Ruijter nieuwe stadsdichter Wageningen

 • Bekijk details van Voorleesfeest in de bblthk tijdens De Nationale Voorleesdagen 2018