2020

Resultaat 1 - 10 (van 65)

Weergaveopties:

 • De Wageningse Cultuurzomer is van start!

  14 juli 2020

  De Wageningse Cultuurzomer is een initiatief van de Wageningse muzikant Jasper Somsen, met steun van de Gemeente Wageningen. Alle activiteiten vind je op www.uitinwageningen.nl.

  Bekijk details van De Wageningse Cultuurzomer is van start!

 • Terugkijken: Woensdag Debatdag: Wageningen na corona

  13 juli 2020

  Het effect van de corona-pandemie op de wereld is enorm. Welke effecten zien we in onze stad? We spraken erover tijdens drie livestreams in de serie 'Woensdag Debatdag: Wageningen na corona'.

  Bekijk details van Terugkijken: Woensdag Debatdag: Wageningen na corona

 • Opening project Plezier in Taal in Speeltuin Tuindorp

  13 juli 2020

  Op 15 juli om 15.30u zullen wethouder Anne Janssen en Manja Mekking de directeur van de bblthk een langverwachte openingshandeling verrichten in de Speeltuin Tuindorp.

  Bekijk details van Opening project Plezier in Taal in Speeltuin Tuindorp

 • De Vakantiebieb is open!

  3 juli 2020

  Misschien weet je nog niet waar je deze zomervakantie doorbrengt. Maar waar je ook bent: met de VakantieBieb kun je heerlijk op avontuur in je hoofd.

  Bekijk details van De Vakantiebieb is open!

 • Leentermijn in de zomervakantie verdubbeld

  3 juli 2020

  Heb je een lange vakantie in het vooruitzicht? In de zomer is de leentermijn verdubbeld. Zo kan je bijvoorbeeld een boek 6 weken lenen, in plaats van de 3 weken die je van ons gewend bent.

  Bekijk details van Leentermijn in de zomervakantie verdubbeld

 • Wat heb jij nog thuis liggen?

  9 juni 2020

  Nu we weer open zijn, zijn er intussen ook aardig wat boeken alweer ingeleverd. Daar zijn we blij mee, want zo kunnen we de planken weer vullen voor iedereen die graag nieuwe boeken wil komen uitzoeken.

  Bekijk details van Wat heb jij nog thuis liggen?

 • Landelijk lenen weer mogelijk vanaf 15 juni

  8 juni 2020

  Landelijk lenen is weer mogelijk vanaf 15 juni. Dat betekent dat je vanaf 15 juni weer materialen uit de collecties van andere bibliotheken kunt lenen.

  Bekijk details van Landelijk lenen weer mogelijk vanaf 15 juni

 • Nieuw in onze collectie: Spaanstalige kinderboeken

  8 juni 2020

  Dankzij een donatie van de leden van OLAH zijn er nu Spaanstalige kinderboeken in de bblthk te leen. OLAH is een organisatie van Latijns Amerikanen en Nederlanders en wil cultuur, kennis en ervaringen delen. In samenwerking met OLAH organiseren we een aantal keren per jaar Spaanstalige voorleesuren voor kinderen. Nu kunnen er voorleesboeken mee naar huis.

  Bekijk details van Nieuw in onze collectie: Spaanstalige kinderboeken

 • Plezier in Taal in speeltuin Tuindorp

  6 juni 2020

  De bblthk en Tuindorp-Wageningen laten spelen met taal. Taal is overal en taal is leuk! De bblthk wil dat iedereen, maar vooral jonge kinderen en hun ouders laten ervaren. Niet alleen in de bibliotheek, maar het liefst overal. De bblthk vroeg een aantal mensen uit de stad om mee te denken over een taalexperiment in de speeltuin. Gert Engelen, de voorzitter van het bestuur van Tuindorp was direct enthousiast en samen met cultuurcoƶrdinator Judica Lookman en de coƶrdinator vroeg- en voorschoolse educatie...

  Bekijk details van Plezier in Taal in speeltuin Tuindorp

 • Lees jezelf de wereld rond met Vakantielezen!

  5 juni 2020

  Vakantietijd is de tijd om met het gezin samen leuke activiteiten te doen. Dat kunnen ook activiteiten zijn die de taalontwikkeling stimuleren. Dit jaar start de bblthk voor het eerst met Vakantielezen.

  Bekijk details van Lees jezelf de wereld rond met Vakantielezen!