2020

Resultaat 1 - 10 (van 97)

Weergaveopties:

 • Leden kunnen nu online cursussen volgen Bekijk details

  3 februari 2021

  Leden van de bblthk kunnen vanaf heden online cursussen volgen. Met online cursussen als Presenteren, Doelgericht werken, Goed met Geld of Kritisch denken kunnen zij leren en zich persoonlijk ontwikkelen. Gratis en op elk moment.

  Bekijk details van Leden kunnen nu online cursussen volgen

 • Ontmoet Dichters Online op donderdagavond 4 februari Bekijk details

  2 februari 2021

  De bibliotheek organiseert op donderdag 4 februari van 19.30 - 21.00 uur de poëzieavond Ontmoet Dichters Online. Deze avond staat in het teken van voordrachten en interviews van verschillende dichters. Ook krijgen deelnemers de mogelijkheid om zélf vragen te stellen. Ontmoet Dichters Online is de afsluiting en daarmee onderdeel van de Poëzieweek 2021 en wordt live vanuit het Bibliotheektheater in Rotterdam uitgezonden.

  Bekijk details van Ontmoet Dichters Online op donderdagavond 4 februari

 • Stadsdichtersverkiezing uitgesteld Bekijk details

  18 januari 2021

  In goed overleg hebben bblthk en lokale omroep RTV Rijnstreek besloten de verkiezing van de nieuwe stadsdichter voor onbepaalde tijd uit te stellen.

  Bekijk details van Stadsdichtersverkiezing uitgesteld

 • Wie wordt de nieuwe stadsdichter? Bekijk details

  28 december 2020

  Per 28 januari 2021 zoekt Wageningen een nieuwe stadsdichter. Aan wie draagt de huidige stadsdichter Ivanka de Ruijter het stokje over? Op de Landelijke Gedichtendag op 28 januari zal in de bblthk een nieuwe stadsdichter worden gekozen. RTV-Rijnstreek zendt deze feestelijke verkiezing rechtstreeks uit.

  Bekijk details van Wie wordt de nieuwe stadsdichter?

 • Kerstverhalen in de Voorleeshoek Bekijk details

  18 december 2020

  Ben je op zoek naar leuke kerstverhalen voor je kind? Neem eens een kijkje bij de Voorleeshoek voor allerlei verschillende leeftijden en thema's. De Voorleeshoek staat bekend als “Het nieuwe Netflix voor kinderen”. De mooiste prentenboeken worden voorgelezen en begeleid met muziek. Gebruik van De Voorleeshoek is gratis bij een bblthk-abonnement. Tip: een bblthk-abonnement voor kinderen is gratis!

  Bekijk details van Kerstverhalen in de Voorleeshoek

 • Prijsuitreiking Wagenings ABC Bekijk details

  17 december 2020

  Tientallen deelnemers maakten ruim vierhonderd foto’s van letters die ze hadden gevonden in en rond de stad. De jury, bestaande uit Vesna Gulin van de bblthk en Dorien Roggekamp en Sonja van der Arend van ZinZin, selecteerde voor elke letter de mooiste en meest Wageningse foto. Zo ontstond een nieuw alfabet, gemaakt van hekken, takken, dakgoten, speeltoestellen en andere vormen die in de natuur en de gebouwde omgeving te vinden zijn.

  Bekijk details van Prijsuitreiking Wagenings ABC

 • Resource in de bibliotheek Bekijk details

  10 december 2020

  Resource, het blad van Wageningen Universiteit & Research, komt elke twee weken uit en brengt het laatste wetenschaps- en studentennieuws. Het blad is vanaf nu ook gratis mee te nemen in de bblthk.

  Bekijk details van Resource in de bibliotheek

 • Koop jij ook een cd voor het goede doel? Bekijk details

  7 december 2020

  De bblthk gaat haar cd-collectie verkopen. De verkoop start op 14 december om 12.00 uur. De opbrengst wordt gebruikt voor concerten van Wageningse muzikanten, in de bblthk.

  Bekijk details van Koop jij ook een cd voor het goede doel?

 • Write for rights Bekijk details

  3 december 2020

  Amnesty International staat klaar om dit jaar zo veel mogelijk mensen aan te zetten om thuis brieven en kaarten te schrijven voor Write for Rights. In de bblthk is een tafel ingericht. Je vindt daar informatie over hoe je aan de actie kunt deelnemen. Ook kun je hier een petitie ondertekenen voor Nassima al-Sada uit Saudi-Arabië. Dit is van 2 t/m 11 december.

  Bekijk details van Write for rights

 • Boekstart Gratis webinar: 'Hoe leer ik mijn kind praten?' Bekijk details

  2 december 2020

  Op dinsdag 8 december om 20.00u organiseert Stichting lezen een webinar voor ouders, grootouders, pedagogisch medewerkers en andere geïnteresseerden. De webinar duurt maximaal 1 uur.

  Bekijk details van Boekstart Gratis webinar: 'Hoe leer ik mijn kind praten?'