Sinterklaas in de bblthk: ontmoeten, speuren en luisteren

Gepubliceerd op: 20 november 2020 14:26

Ontmoet Sinterklaas op 29 november, speur naar de gouden naaidoos van de Naaipiet in het centrum of laat je in het Spaans voorlezen op 5 december. Heel toepasselijk want Sinterklaas komt uit ... Spanje! Al helemaal in de stemming? We hebben een Sinterklaas-playlist voor je klaarstaan!

Ontmoet de Sint op 29 november

Bonk bonk... Hoor wie klopt daar kinderen? Sinterklaas bezoekt de bibliotheek op 29 november! Hoofdpiet Onyema is er ook bij en nog een paar stoere pieterbazen. Omdat het in de haven niet kon dit jaar, zijn er nu op kleinere schaal mogelijkheden om Sinterklaas te ontmoeten - hem te verwelkomen in ons land, een tekening aan hem te geven en misschien krijg je wel een handje pepernoten...

Muziekweb Playlist - Sinterklaas

Oh, kom er eens luisteren wat er in deze playlist staat! Het is tijd om een verlanglijstje samen te stellen, je schoen te zetten en lekker veel pepernoten te eten. Terwijl je dat allemaal doet, kun je naar deze Sinterklaas playlist luisteren.

Cuentacuentos en EspaƱol: Spaans voorlezen op 5 december

Op 5 december is er speciaal voor kinderen een voorleessessie in het Spaans in de bblthk. Heel toepasselijk want Sinterklaas komt uit ... Spanje! Entree is gratis, aanmelden is verplicht voor volwassenen. Voor kinderen tot 12 jaar is er vrije inloop.

Help de Naaipiet haar spullen weer te vinden

Sint is in de stad! Biblioteca van Wageningen is een van de plekken in de binnenstad waar de Naaipiet de spullen uit zijn gouden naaidoos heeft verspreid. Wil je hem helpen om zijn spulletjes terug te vinden? Loop langs de etalages met de plattegrond van De stad van Sinterklaas, kijk goed en los het raadsel op. Zo kun je een beloning winnen!