Mijn Menu

Bij je lidmaatschap hoort ook een online account op onze website. Hiermee kun je je gegevens beheren, materialen reserveren, zien wat je allemaal nog thuis hebt liggen en veel meer.

Mijn gegevens Een overzicht van je adresgegevens, met de mogelijkheid om e-mailadres, inlognaam en wachtwoord aan te passen. Ook kun je aangeven of je berichten van de bibliotheek per e-mail of per post wilt ontvangen. Tip: per e-mail is sneller! Dit heeft ook onze voorkeur, want het is goedkoper en milieuvriendelijker.
Wat heb ik thuis? De lijst met materialen die op het pasje zijn geleend en de mogelijkheid om deze te verlengen.
Mijn reserveringen Bekijk welke reserveringen nog open staan. Als een reservering nog niet in behandeling is, kun je deze zelf annuleren.
Inleverattendering Wil je enige dagen vóór de inleverdatum een herinneringsmail ontvangen voor het inleveren van geleende materialen? Meld je dan aan voor inleverattenties onder 'Mijn gegevens'.
Financieel overzicht Overzicht van nog openstaande leengelden, boetes en contributies. Ook kun je de bedragen bekijken die recentelijk betaald zijn.
Betalen via iDEAL Betalingen van bibliotheekservices kunnen via iDEAL gedaan worden. Heb je een openstaande post? Dan verschijnt de betaaloptie automatisch in je Mijn Menu.
Wachtwoord wijzigen Hier vind je de mogelijkheid om je wachtwoord eenvoudig aan te passen.
Machtigingen voor verlengen Hier kun je (bijvoorbeeld) gezinsleden aanmelden die ook lid zijn van de bblthk. Je kunt dan voortaan vanuit je eigen 'Mijn Menu' ook hun materialen verlengen.
Pas blokkeren (bij vermissing) Als je je pasje kwijt bent, kun je je pas hier blokkeren. De blokkering opheffen kan alleen in de bblthk.
Nieuwe aanwinsten per e-mail In de aanwinstenmail word je geïnformeerd over de nieuwste materialen in de collectie: je kunt zelf aangeven wat je interessant vindt. Je ontvangt vervolgens maandelijks een overzicht met bijvoorbeeld de meest recente thrillers, kunstboeken, groteletterboeken of speelfilms.
Mijn Muziekweb Je eigen toegang tot de collectie van de Centrale Discotheek in Rotterdam. Je bent direct aangemeld en kunt materialen (cd's en muziekdvd's) aanvragen.
Mijn verlanglijst In de catalogus kun je titels op een persoonlijk verlanglijstje zetten. In 'Mijn verlanglijst' zie je wat je hebt opgenomen. Je kunt de titels op dit lijstje rechtstreeks reserveren of verwijderen van de lijst.
Leengeschiedenis Alle materialen die je eerder hebt geleend kun je hier terugvinden. Deze lijst kan gesorteerd worden op schrijver, titel of op de datum dat je iets geleend hebt.
Aanschafverzoek Mis je een titel in de collectie, dan kun je hier een suggestie doen om het boek aan te schaffen voor de collectie van de bblthk.
Persoonlijk advies Aan de hand van je eigen leengedrag worden hier suggesties gedaan voor titels uit de collectie die je mogelijk ook interessant vindt.

Iguana app

Altijd toegang tot de bblthk? Met smartphone of je tablet? Dat kan met de Iguana Bibliotheek-app.