Boekentips van onze redactie

 • Patricia Harman Het huis van de vroedvrouw

  In de jaren dertig van de twintigste eeuw probeert een jonge vrouw als vroedvrouw een bestaan op te bouwen op het platteland van West-Virginia.

  Gedrukt boek

 • Susan May Warren Waarom jij?

  Als een jonge journaliste kennismaakt met een ijshockeyspeler uit het team van haar broer moet ze eerst niets van hem hebben, maar als zij en hij plots op elkaar zijn aangewezen, ontdekt ze dat hij anders is dan zij dacht.

  Gedrukt boek

 • Tracy Rees Mijn zomers aan zee

  Een ongelukkige 40-jarige vrouw vertrekt van Londen naar Tenby aan de Welshe kust waar ze haar zelfvertrouwen en plezier in het leven hervindt, maar ook verstrikt raakt in het verleden van haar moeder die er een jeugdliefde had.

  Gedrukt boek

 • Laura Frantz De bijenkoningin

  Een Schotse aristocraat en de verzorgster van de kruidentuin van zijn kasteel zeilen in 1752 naar Amerika om een onterechte veroordeling in Schotland te ontlopen.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Sarah Sundin Sterren in de schemering

'Sterren in de schemering' van Sarah Sundin speelt zich af in München, 1938. Als correspondent voor een Amerikaanse krant werkt Evelyn Brand als vrouw in een mannenwereld. Ze wil niets liever dan zich bewijzen tegenover haar mannelijke collega’s, en bovenal...

Bekijk dit boek

Films


E-books


Luisterboeken