Het MeeMaakVerhaal van Sanne

Het werken in een bibliotheek (of boekwinkel, maar in haar geval werd het een bibliotheek) is voor Sanne van jongs af aan een droom geweest. Voor in augustus 2021 die droom dan eindelijk werkelijkheid werd, heeft ze tien jaar als docente Nederlands in het VO en MBO gewerkt. Daarnaast is ze dichter/schrijver en eigenaresse van de Taalapotheek, dé plek voor talige medicatie in allerlei vormen en gedaanten.

In de bblthk draait Sanne twee middagen Publieksdienst, waarbij ze vooral geniet van het omringd zijn door boeken en verhalen van bezoekers. Daarnaast is ze medeverantwoordelijk voor de organisatie en uitvoer van de activiteiten binnen de bblthk en maakt ze deel uit van het team MeeMaakPodium.  

Sanne's MeeMaakVerhaal

Dit gedicht schreef ik in eerste instantie als een opdracht aan mezelf. Een friendly reminder om mijn dromen (en mezelf) niet uit het oog te verliezen tijdens het alledaagse leven. Ik wil het leven spectaculair maken, méémaken. En dan het allerliefst samen met anderen en met volle aandacht voor de verhalen áchter die anderen.

Daarom ben ik heel blij dat ik deel mag uitmaken van het team MeeMaakPodium van de bblthk. De kracht van het MeeMaakPodium is namelijk dat het een podium is van en voor álle inwoners van Wageningen. Jullie talenten en jullie durf om daar anderen mee te inspireren vormen de inhoud van het MeeMaakPodium.

Bij dezen is dit gedicht dus ook een opdracht aan jou, MeeMaker in spé. Maak het leven mee door jouw talent het podium te geven dat het verdient!