Het MeeMaakVerhaal van Rosanne

Rosanne Hoogeveen is de creatieve marketing- en communicatiespecialist van de bblthk én het MeeMaakPodium. Ze houdt zich bezig met het zichtbaar maken van de podiumactiviteiten, educatieve projecten en de samenwerkingen van de bblthk in Wageningen. Binnen het team legt ze de lijntjes naar andere thema's binnen de bblthk en is ze verantwoordelijk voor de promotie van alle ideeen binnen het MeeMaakPodium. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer of is ze online een potje aan het gamen.

"Een op de vijf inwoners van Wageningen is student. Daar ben ik er nou net geen van. Als geboren en getogen Wageninger is de liefde voor deze stad me met de paplepel ingegoten. Ik voel me soms net een Waogenings Blaog, maar dan van de verkeerde generatie. 

Een kloof tussen Wageningen en mij ontstond in mijn tienerjaren. Het rumoerige Arnhem lonkte, met haar kroegen, studentenhuizen en opleidingsmogelijkheden. Al die leuke dingen in Waga? Die waren voor en door de WUR-studenten. Niet voor mij. Ik pleegde verraad tegenover mijn stad en verhuisde.   

Mijn roots lieten me echter niet los. Wageningen en mijn familie hier trokken me terug. Ik vond werk bij de bblthk en ineens vielen dingen op zijn plek. Hier kan ik met het MeeMaakPodium het verschil maken voor de groep enigszins ontwortelde Wageningers waar ik in thuishoor."