Mijn menu: verlengen en reserveren

Inloggen

Inloggen in 'Mijn menu' gaat heel eenvoudig. De eerste keer dat u zich aanmeldt, vult u bij de gebruikersnaam het nummer in dat bij de streepjescode staat op uw pasje.

Als u zich eenmaal aangemeld heeft, kunt u uw eigen wachtwoord aanmaken.

Mijn menu, de basis

Bij Mijn menu vindt u de volgende mogelijkheden

Mijn gegevens
Een overzicht van uw adresgegevens, met de mogelijkheid om e-mailadres, inlognaam en wachtwoord aan te passen. Ook kunt u aangeven of u berichten van de bibliotheek per e-mail of per post wilt ontvangen. Tip: per e-mail is sneller! Dit heeft ook onze voorkeur, want het is goedkoper en milieuvriendelijker.

Wat heb ik thuis?
De lijst met materialen die op het pasje zijn geleend en de mogelijkheid om deze te verlengen.

Mijn reserveringen
Welke reserveringen staan nog open. Als een reservering nog niet in behandeling is, kunt u deze zelf annuleren. Lees hier meer over de mogelijkheden van reserveren.  

Inleverattendering
Wilt u enige dagen vóór de inleverdatum een herinneringsmail ontvangenvoor het inleveren van geleende materialen? Meldt u zich dan aan voor inleverattenties onder 'Mijn gegevens'.

Financieel overzicht
Overzicht van nog openstaande leengelden, boetes en contributies. Ook kunt u de bedragen bekijken die recentelijk betaald zijn.

Betalen via iDEAL
Betalingen van bibliotheekservices kunnen via iDEAL gedaan worden.

Wachtwoord wijzigen
Hier vindt u de mogelijkheid om uw wachtwoord eenvoudig aan te passen.

Machtigingen voor verlengen
Hier kunt u (bijvoorbeeld) gezinsleden aanmelden die ook lid zijn van de bblthk. U kunt dan voortaan vanuit uw eigen 'Mijn menu' ook hun materialen verlengen.

Pasje blokkeren ivm vermissing
Als u uw pasje kwijt bent, kunt u het hier blokkeren. De blokkering opheffen kan alleen in de bblthk

Mijn menu, extra

Wat vindt u leuk?
In de aanwinstenmail wordt u geïnformeerd over de nieuwste materialen in de collectie: u kunt zelf aangeven wat u interessant vindt. U ontvangt vervolgens maandelijks een overzicht met bijvoorbeeld de meest recente thrillers, kunstboeken, groteletterboeken of speelfilms.

Mijn MuziekWeb
Uw eigen toegang tot de collectie van de Centrale Discotheek in Rotterdam. U bent direct aangemeld en kunt materialen (cd's,muziekdvd's) aanvragen.

Mijn verlanglijst
In de catalogus kunt u titels op een persoonlijk verlanglijstje zetten.In 'mijn verlanglijst' ziet u wat u heeft opgenomen. U kunt de titels op dit lijstje rechtstreeks reserveren of verwijderen van de lijst.

Eerder geleende titels
Alle materialen die u eerder heeft geleend kunt u hier terugvinden. Deze lijst kan gesorteerd worden op schrijver, titel of op de datum dat u iets geleend heeft.

Aanschafverzoek
Mist u een titel in de collectie, dan kunt u hier een suggestie om het boek aan te schaffen voor de collectie van de Bibliotheek van de Vliet.

Persoonlijk advies
Aan de hand van uw eigen leengedrag worden hier suggesties gedaan voor titels uit de collectie die u mogelijk ook interessant vindt.

de bblthk
Stationsstraat 2
6701 AM Wageningen
t: 0317 413 352
e: info@bblthk.nl
w: bblthk.nl