Huiskamers gezocht: 100 jaar WUR 'Maak KENNIS met de buren'

Gepubliceerd op: 10 juli 2018 10:37

Wetenschappers van de 100-jarige WUR maken zondagmiddag 4 november in huiskamers verspreid over de stad ‘kennis met de buren’. Zij delen hun kennis met Wageningers door tweemaal een huiskamer-college van een half uur te geven. De organisatie is hiervoor op zoek naar huiskamers.


Tijdens het college krijg je een kijkje in de keuken van de WUR. De huiskamer-colleges zijn in het Nederlands en de wetenschappers spreken in ‘gewone mensentaal’ over voeding, klimaat en vele andere onderwerpen. Ze laten zien wat de wetenschap betekent in ons dagelijkse leven en voor de toekomst!  

We zijn op zoek naar huiskamers waar minimaal 15 mensen kunnen aanschuiven om te kijken, luisteren, én om in gesprek te gaan met de wetenschappers. De WUR ondersteunt de huiskamers met zaken die de wetenschapper nodig heeft voor zijn college, zoals een beamer en een  vergoeding voor de huiskamer voor het gebruik, de koffie , thee etc.  

Wil je meer informatie of wil je jouw huiskamer al aanmelden? Stuur uiterlijk vrijdag 31 augustus een bericht naar info@thuiswageningen.nl met je vragen of om je op te geven.  

100 jaar WUR: ‘Maak kennis met de buren’ is een idee van de bblthk en wordt uitgevoerd door de WUR, Thuis en de bblthk. 

plattegrond