Reis terug in de tijd in de bblthk tijdens de Kinderboekenweek 2020!

Gepubliceerd op: 11 september 2020 16:49

Tijdens de Kinderboekenweek, van woensdag 30 september tot en met zondag 11 oktober, staat de geschiedenis centraal. Duik in het verleden, laat je meeslepen door de spannende verhalen over andere tijden en ontdek de avonturen van ridders, soldaten, gladiatoren en nog vele andere figuren uit de geschiedenis. Tijdens de Kinderboekenweek worden de spannendste, interessantste en meest ontroerende boeken binnen het thema uitgelicht in de bblthk.

Maak een boektrailer op de iPad

Ook dit jaar komen er leerlingen uit groep acht op uitnodiging naar de bblthk. Zij volgen een workshop “Maak een boektrailer op de iPad”, waar ze aan de slag zullen gaan met het maken van een eigen trailer van een boek binnen het thema. 

Filmvoorstelling “Kruimeltje: De Strijd om de Goudmijn”

Voor kinderen tot en met 12 jaar Op vrijdag 9 oktober om 18.30 uur draait in de bblthk de film “Kruimeltje: De Strijd om de Goudmijn”. In dit nieuwe vervolg op de klassieke kinderfilm beleeft Kruimeltje, samen met zijn trouwe hond Moor, allerlei avonturen wanneer hij probeert weg te lopen om het spannende stadsleven weer op te zoeken. Ga ook mee op avontuur! Reserveer je kaartje in onze webshop.

Gratis magazines

De gratis magazines De Voorleesgids en De Kinderboekenkrant liggen voor je klaar vanaf 30 september. Boordevol inspiratie, boekentips en spelletjes.