Coronahulp Welsaam

Gepubliceerd op: 19 maart 2020 15:33

Welsaam heeft de Gemeente Wageningen en het Rode Kruis in de arm genomen om ondersteuning te bieden voor de mensen in Wageningen. Het resultaat: een vangnet voor mensen die hulp nodig hebben én ondersteuning voor mensen die iets willen betekenen voor anderen. Facebookgroep Coronahulp Wageningen en #coronahulpwageningen hebben zich ook bij het vangnet gevoegd. Het bereik is hiermee maximaal. Help je mee?

Zoek je hulp?

Een luisterend oor

Contact met anderen is misschien minder vanzelfsprekend. Vergeet niet dat een praatje aanknopen net zo gemakkelijk gaat via de telefoon. Bel: 0317-41 30 88 of mail: coronahulp@welsaam.nl.

Klusjes buitenshuis

Heb je iemand nodig die de boodschappen voor je doet? Moet je hond worden uitgelaten? Heb je oppas nodig voor je kinderen? Bel: 0317-41 30 88 of mail: coronahulp@welsaam.nl.

Welke hulp dan ook

Zoek je naar structuur in je dag? Of wil je graag met een professional in gesprek over hoe jij je voelt? Bel het nummer of lees verder welke organisaties er voor jou zijn.

Deze organisaties bieden hulp

Steeds meer faciliteiten zijn gesloten. Het kan ervoor zorgen dat je niet naar de plek toe kunt waar je normaal gesproken andere mensen ontmoet. Gelukkig doen veel organisaties hun best om er toch voor jou te zijn.

Facebookgroep Coronahulp Wageningen

In de Facebookgroep Coronahulp Wageningen wordt hulp gevraagd en aangeboden. Welsaam leest actief mee en helpt waar nodig. Word lid en kom in contact met je stadsgenoten.