Actie Douwe Egberts koffiewaardepunten

Gepubliceerd op: 22 november 2019 11:36

In november en december 2019 wordt opnieuw een grote Douwe Egberts koffiewaardepunten actie gehouden. Douwe Egberts organiseert deze actie in samenwerking met Voedselbanken Nederland en Lions Renkum-Airborne. In ruil voor DE-waardepunten krijgt de Voedselbank koffie voor haar klanten en 15% extra van Douwe Egberts. Voedselbank Neder-Veluwe doet weer mee met deze actie.

In 2017 en 2018 was de actie een groot succes bij Voedselbank Neder-Veluwe (Elst, Rhenen, Wageningen, Renkum, Doorwerth en Oosterbeek). Dit dankzij de medewerking van velen. Het resultaat was in 2018 ruim 3000 pakken koffie die in de loop van het jaar in de kratten voor de klanten gedaan zijn. Punten van de Perla-koffie van AH zijn ook welkom, de punten worden ingeleverd en het verkregen geld wordt overgemaakt naar de Voedselbank. Ze kunnen gelijk met de DE-punten ingeleverd worden.

Inleveren punten

  • Wageningen
    Bij de bblthk en AH-Wageningen in de grote Douwe Egberts doos of bij de Voedselbank, Industrieweg 22 in Wageningen (op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend). Punten kunnen ook in de brievenbus van de Voedselbank gedaan worden.
  • Elst en Rhenen
    Op diverse plaatsen komen Douwe Egberts dozen te staan. Bij de uitgiftepunten kan ook ingeleverd worden.
  • Renkum, Doorwerth en Oosterbeek
    Punten kunnen ingeleverd worden bij de uitgiftepunten van de Voedselbank

Looptijd

De actie loopt van half november t/m 31 december 2019.

 

Hartelijk dank voor uw medewerking,
Voedselbank Neder Veluwe, Annerieke Water, Joke Klein en Bert K√§mink 
actievoor@voedselbanknederveluwe.nl