6e editie van Het Groot Wagenings Dictee

Gepubliceerd op: 31 januari 2020 14:20

De 6e editie van het Groot Wagenings Dictee is 22 april 2020 om 20.00 in de grote zaal van de Belmonte flat. Dit jaar wordt het dictee geschreven door Ivanka de Ruijter en voorgelezen door Wouke van Scherrenburg.

De opbrengst van deze avond komt ten goede aan de renovatie van het Hospice Wageningen-Renkum. 

Het dictee Ivanka de Ruiter, onze stadsdichter, schrijft de tekst voor het dictee. Wouke van Scherrenburg zal de avond presenteren en het dictee voordragen. 

Het succes van het Groot Wagenings Dictee staat of valt met de deelnemers. Daarom dagen we iedereen uit om een actieve bijdrage te leveren door individueel of als team van bedrijf of instelling mee te doen. 

Het winnen van het dictee is vanzelfsprekend aanleiding voor bekendheid in heel Wageningen en er zijn leuke prijzen te winnen. Er is ruimte voor 200 dicteeliefhebbers! Je kunt individueel inschrijven of als gesponsord team. 

Klik hier om in te schrijven of te doneren! 

Niet in de gelegenheid zijn om het dictee bij te wonen, maar toch graag doneren? 

Via bovenstaande link kan ook een donatie gedaan worden d.m.v. een iDeal betaling. Uiteraard is het ook mogelijk direct een schenking over te maken naar NL35 SNSB 0963 2061 33 van “Lionsclub Wageningen”. In de omschrijving graag “Schenking dictee” vermelden. Voor verder informatie: Rick Breg, de bblthk: gwdictee@bblthk.nl 

Terug naar de vorige pagina