Opbrengst dictee

Vorige pagina

Hospice Wageningen-Renkum

Hospice Wageningen-Renkum bestaat sinds 2010 en is klein van opzet. Door deze kleinschaligheid kunnen we een huiselijke sfeer het best benaderen 
In de gemeenschappelijke huiskamer met open keuken is voldoende ruimte voor iedereen die wil aanschuiven. Wie even behoefte heeft aan privacy, kan zich terugtrekken in de stiltekamer. Hier is ook een uitgebreide bibliotheek en bestaat de mogelijkheid om muziek te luisteren. 

 

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Indien gewenst betrekken we hen bij de zorg, uiteraard in zorgvuldig overleg met onze gast en de verpleging. Ook voor familie en vrienden is er een luisterend oor als zij dat nodig hebben. 
Tegen een kleine vergoeding is het voor familie of vrienden ook altijd mogelijk om mee te eten of bij hun naaste te blijven slapen. 

Elke gast heeft een eigen kamer, voorzien van brede openslaande deuren naar de tuin. De kamers zijn comfortabel ingericht en uiteraard kunnen gasten dierbare spullen van huis meenemen om hun eigen persoonlijke sfeer te creëren. 

Klik hier voor meer informatie over Hospice Wageningen-Renkum