Werken bij de bblthk

Openstaande vacatures

 • Vrijwillige voorlezer VoorleesExpress Bekijk details

  Als voorlezer lees je wekelijks voor aan kinderen tussen de 2 en de 9 jaar die een extra steuntje nodig hebben voor hun taalontwikkeling. Je komt 20 keer bij het gezin thuis, op een vaste avond en tijd. Je wordt daarbij begeleid door een coördinator en je krijgt een training 'interactief voorlezen' van de bblthk. De VoorleesExpress is zowel voor gezinnen als voorlezers een bijzondere en leerzame ervaring.

  Bekijk details van Vrijwillige voorlezer VoorleesExpress

 • Vrijwilligersfunctie Coördinator VoorleesExpress Bekijk details

  VoorleesExpress Wageningen ondersteunt kinderen die een extra steuntje in hun taalontwikkeling kunnen gebruiken. Vrijwilligers lezen gedurende 20 weken 1 uur per week voor in het gezin. Ook doen ze andere taalactiviteiten om het kind daarin te stimuleren. Er zijn op dit moment 3 coördinatoren die de voorlezers begeleiden. Wegens het vertrek van een van hen, en ook het grote aantal nieuwe aanmeldingen, zoeken we 1 of 2 mensen om dit team te versterken.

  Bekijk details van Vrijwilligersfunctie Coördinator VoorleesExpress

 • Medewerker database G!ds (via VCW) Bekijk details

  Activiteiten invoeren in database G!ds t.b.v. de activiteitenkalender op de website Gidswageningen.

  Bekijk details van Medewerker database G!ds (via VCW)

 • Begeleid(st)er taallesgroep ToTaal (via VCW) Bekijk details

  We zoeken drie vrijwillig(st)ers om taalgroep ToTaal voor mensen met een beperking te begeleiden. Je kunt kennismaken met de groep in een interview op de website van Digitaalhuiswageningen

  Bekijk details van Begeleid(st)er taallesgroep ToTaal (via VCW)