Over deze site

Welkom op onze vernieuwde website

De Bibliotheek Wageningen heeft haar website bblthk.nl omgezet naar het landelijke systeem van de Koninklijke Bibliotheek. Dit als onderdeel van een traject ter verbetering van de online en offline communicatie en pr.

Daarmee sluiten we aan bij veel collega-bibliotheken en kunnen we gebruikmaken van de toepassingen van de Koninklijke Bibliotheek.

In de opzet en het uiterlijk is onze website nagenoeg hetzelfde gebleven. Het logo, de kleuren en de tone-of-voice zijn nog steeds hetzelfde.

Wel hebben we de kans genomen om de indeling en de inhoud van de website toegankelijker te maken waar dat mogelijk was. Zodat de bezoekers nog beter hun weg kunnen vinden.

Heeft u een vraag over onze vernieuwde website, of heeft u een opmerking of een suggestie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

Techniek

Deze website is gebouwd met WaaS van de Koninklijke Bibliotheek, (Website as a Service), een netwerk van voorzieningen voor lokale bibliotheken dat het contentmanagementsysteem (cms), de vormgeving en functionaliteit centraal regelt. 

De functies voor zoeken in de catalogus, de webshop en het inlogmenu zijn gebouwd en geïntegreerd door Actacom en Olifantenpaadje.

Partners

Voor deze website werkt de bblthk samen met de volgende partners.