Workshop werken met DigiD

In deze gratis workshop helpen wij u op weg, zodat u uw DigiD kunt gebruiken. U oefent in het gebruik van DigiD, uw persoonlijke digitale toegang tot bijvoorbeeld de overheid, de gemeente, de Belastingdienst, het UWV en uw pensioenoverzicht. 

De cursus is bedoeld voor inwoners van Wageningen die met de basisfuncties van internet vertrouwd zijn:  werken met toetsenbord en muis, en het gebruik van e-mail.

Onvoldoende internet-vaardig?
Dan bestaat de mogelijkheid om aan de slag te gaan met Klik & Tik , een oefenprogramma dat je thuis kunt doen. Via filmpjes bekijk je de eenvoudige uitleg over de werking van  het toetsenbord, het e-mailen en internetten. Daarna kun je aan de slag met praktische oefeningen. Liever in groepsverband met Klik & Tik aan de slag? Bij voldoende belangstelling geven wij  een cursus in de bblthk.  Interesse? Laat het ons weten! Telefoon: 0317-413352.

De cursus Werken met de e-overheid is een product van Digisterker en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Wageningen.

Opgeven of meer informatie?

Wilt u meedoen aan een van onze cursussen? Kijk dan verder bij het actuele cursusoverzicht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De bblthk
Stationsstraat 2
6701 AM Wageningen
t: 0317 413 352
e: info@bblthk.nl
w: bblthk.nl