Cultuur on Tour

Cultuur on Tour is er voor jou!

Laat je betoveren, creëer je eigen muziek of ontdek je nieuwste dansmove. Voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar is er in Wageningen binnenkort voor elk wat wils: van musical tot een rapworkshop.    

Echte cultuurprofessionals leren jou de fijne kneepjes van het vak. Meedoen is helemaal gratis, met dank aan de gemeente Wageningen. Meld je hieronder aan!

Maak je eigen Boswezen Bordspel (8-14 jaar)

Door: COLLECTIEF SCHOOIARTS

22 - 26 februari

Er gebeuren wonderbaarlijke dingen in de Sterstad Wageningen- wil je meer weten? Doe dan mee aan het HEMELSE DRAKENDRAAD bordspel. De bblthk bezorgt een pakket bij je thuis met materiaal en instructies voor het maken van je eigen fantasie bordspel. En er is meer. Met jouw gemaakte Hemeldieren uit draad kun je meedoen aan een zoektocht. Je verstopt deze ergens in Wageningen. Op een online kaart geef je aan waar jouw Hemeldier verstopt zit. Wie vindt jouw Hemeldier? En hoeveel vind jij er? Het spel duurt de hele week!

Winterfeest: online muziekles! (4-7 jaar)

Door: Muziekschool Harlekijntje, Saskia Beverloo

24 februari, 11.30 uur en 12.15 uur

Kom jij ook naar het online Winterfeest? We presenteren het weerbericht met gebarentaal, we kleden ons warm aan op muziek van Vivaldi, we doen een sneeuwballendans en maken tot slot een ritje met de arrenslee. Je kunt in je eentje meedoen, maar het is nog leuker als je vader of moeder en misschien wel broertjes of zusjes meedoen. Samen hebben we sneeuwpret!

Online Goochelworkshop! (8-12 jaar)

Door: Janse Heijn

25 februari, 11.00 – 11.45 uur en 13.00 – 13.45 uur

De grote vraag na het zien van een goochel act is natuurlijk: ‘Hoe doet ‘ie dat?’. In deze workshop leer je van goochelaar Janse Heijn een paar eenvoudige maar verrassende trucs. Ouders, broertjes en zusjes – opgelet! Bereid je voor op een nieuwe goochelaar in je gezin!*

SAM mini-ochtend: dansen en voetballen bij WAVV (4-6 jaar)

Door: ILL SKILL en WAVV

27 februari, 9.00 - 10.00 uur en 10.15 - 11.15 uur 

Huphop dans of voetballen; kun je niet kiezen? Dat geeft niks! Tijdens de SAM mini-ochtend maak je in een uur tijd kennis met Huphop kleuterdans door ILL SKILL én met mini voetbal door WAVV. Dat is sportief, maar ook ontspannend! Ervaren trainers helpen je met de eerste stappen bij een nieuwe sport.

Partners

Cultuur on Tour is een samenwerking van
de gemeente Wageningen, Solidez, Thuis Wageningen en de bblthk.