Wetenschap & Techniek

Terug naar alle genres

Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Sterrenbeelden

  Govert Schilling, Wil Tirion

  Nieuwe ontdekkingen en gebeurtenissen in het heelal, zowel historische als recente, worden gekoppeld aan het sterrenbeeld waarin ze zich hebben afgespeeld.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Sterrenbeelden

 • Reuzen van de natuur

  Graeme D. Ruxton

  Populairwetenschappelijke informatie in woord en beeld over levende en uitgestorven reuzen in het dieren- en plantenrijk.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Reuzen van de natuur

 • De wetten

  Connie Palmen

  In zeven jaar ontmoet een vrouw zeven mannen in wie zij vooral de wetenschap begeert die hen in staat stelt de wereld te begrijpen en te beoordelen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De wetten

 • Werk in de 21e eeuw

  Ryan Avent

  Economische, sociale en politieke verkenning van het huidige digitale tijdperk, waarin een overvloed aan arbeidskrachten ontstaat en de huidige economische basisprincipes op de tocht komen te staan.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Werk in de 21e eeuw

 • Ontzielde wereld

  Franklin Foer

  Analyse van de invloed van grote, wereldwijd actieve bedrijven op ons doen en laten, onder meer door reclame en het aantasten van privacy.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Ontzielde wereld


Boek van de maand

Aafke Romeijn Concept M

roman

Als de Nederlandse samenleving in 2020 ontwricht raakt door de mysterieuze ziekte 'kleurloosheid', neemt een (kleurloze) jonge vrouw een radicale beslissing.

Bekijk dit boek

E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken