Koken & Eten
Kies een thema binnen Koken & Eten
Nieuwe boeken
-
Het geheim van de tuin
Jan Paul Schutten, Joris Bijdendijk
-
Taart ende koeck
Maartje Borst
-
SuriMAM cooking
Aretha Waal, Martha Waal, Moreen Waal
Boekentips van onze redactie
Boek van de maand
Mari Mairs
Maison Mari
Over het samenstellen van een goed menu valt van alles te weten en ontdekken. 54 uitgebreide menu’s voor alleseters, geheelonthouders, veganeusjes, carnivoren, culi’s en normale mensen.
E-books
-
Het volkomen stookboek
J.W. Brouwer
-
De jonge foodie
Alessandra Peters
-
Pasta
Stefano Cavallari, Gideon Bouwens, Jarron Kamphorst
-
Van alle Wereldzeeën
Peter Paul Klapwijk, Gerard Keijsers
-
'kHeb je lief, en trek!
Paul de Leeuw
-
Fast, fresh & unbelievably delicious
Matt Preston
-
Bonen erwten linzen
Jenny Damberg
-
De kleine koffie voor Dummies
Anja Wiersma