Collectie

De collectie van de bblthk bestaat uit meer dan 58.000 boeken, bladmuziek, luisterboeken, tijdschriften, CD's, DVD's en CD-roms. Daarnaast heb je met je lidmaatschap toegang tot bijna de gehele landelijke collectie.

Of zoek in de catalogus

E-books

Voor bibliotheekleden zijn er ruim 15.000 e-books voor tablet, smartphone of e-reader beschikbaar. Je kunt kiezen uit romans, thrillers, jeugdboeken, werk & studie, psychologie, poëzie, reizen en meer.

Maak een webaccount aan op www.onlinebibliotheek.nl/e-books en begin met lezen! De e-books zijn te lezen op laptop, tablet, e-reader en smartphone. 

Luisterboeken

Luisteren naar boeken is ook mogelijk; de bibliotheek heeft honderden luisterboeken, voor leden maar ook voor niet-leden! Wil je toegang tot deze luisterboeken, installeer dan de LuisterBieb-app op je smartphone of tablet.

Muziekweb

Ben je lid van de bblthk? Dan kan je ook muziek lenen via Muziekweb en films lenen via de Filmbieb. 

E-books: de klassiekers

Digitale bronnen

Digitale bronnen zijn databanken, catalogi en websites speciaal voor jou geselecteerd door de bblthk. We hebben het voor je gesorteerd op algemene bronnen, bronnen die (alleen) beschikbaar zijn binnen de muren van de bblthk, bronnen voor jeugd en jongeren, bronnen speciaal voor leden die je thuis kunt gebruiken en bronnen specifiek over Wageningen.

Tijdschriften

Hier vind je een overzicht van alle in de bibliotheek beschikbare tijdschriften. Tijdschriften (met uitzondering van de twee laatste nummers) zijn te leen voor leden van de bibliotheek.

Kranten

Hier vind je een overzicht van alle in de bibliotheek beschikbare kranten.

Populaire albums op Muziekweb