Collectie

De collectie van de bblthk bestaat uit meer dan 58.000 boeken, bladmuziek, luisterboeken, tijdschriften en DVD's. Daarnaast heb je met je lidmaatschap toegang tot bijna de gehele landelijke collectie.

Of zoek in de catalogus

Films en series

In de collectie van de bblthk zitten ook films en series. Titels die niet meer op Netflix staan, complete seizoenen om urenlang van te kunnen genieten. 

E-books en luisterboeken: de online Bibliotheek

In de online Bibliotheek-app vind je zowel e-books als luisterboeken! In de app kun boeken zoeken, downloaden, lezen en luisteren. Deel hartjes uit aan je favoriete boeken en maak zo een verlanglijst in de app.

  • Bekijk en beluister previews van boeken
  • Houd je leengeschiedenis bij in de app
  • Verleng boeken met een druk op de knop
    Krijg inzicht in je leesstatistieken
  • Laat je inspireren en ontvang tips

Muziekweb

Ben je lid van de bblthk? Dan kan je ook muziek lenen via Muziekweb en films lenen via de Filmbieb. 

E-books: de klassiekers

Digitale bronnen

Digitale bronnen zijn databanken, catalogi en websites speciaal voor jou geselecteerd door de bblthk. We hebben het voor je gesorteerd op algemene bronnen, bronnen die (alleen) beschikbaar zijn binnen de muren van de bblthk, bronnen voor jeugd en jongeren, bronnen speciaal voor leden die je thuis kunt gebruiken en bronnen specifiek over Wageningen.

Tijdschriften

Hier vind je een overzicht van alle in de bibliotheek beschikbare tijdschriften. Tijdschriften (met uitzondering van de twee laatste nummers) zijn te leen voor leden van de bibliotheek.

Kranten

Hier vind je een overzicht van alle in de bibliotheek beschikbare kranten.