De bblthk staat digitaal voor je klaar

De Boekkoerier

Niet iedereen kan en/of wil het huis verlaten. Voor die groepen blijft de boekkoerier voorlopig bestaan. Behoor je tot de kwetsbare doelgroep, oefen je een vitaal beroep uit of ben je niet in staat om naar de bblthk te komen? Je kunt boeken bij ons bestellen via website of telefoon, en onze boekkoerier zal de boeken bij je bezorgen.

Online verder lezen

Kun je niet naar buiten? Dan haal je de wereld toch naar binnen! Voor een goed verhaal hoef je de deur niet uit. Ontdek de e-books van de online bibliotheek en de Luisterboeken van de Luisterbieb.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Lid worden tijdens onze sluiting? Is er iets onduidelijk of heb je ergens hulp bij nodig? Bekijk de veelgestelde vragen rondom de bblthk en het corona-virus.

Thuis tijdens de corona-crisis?

Hier vind je interessante tips om het thuis makkelijker, veiliger en leuker te maken.

Wageningen ontdekken vanuit je luie stoel

Een overzicht van de kunst in de openbare ruimte van Wageningen. Met een interactieve kaart, wandelroutes en achtergrondinformatie van de beelden.

Digitaalcafé voorlopig online

We zijn in deze tijd veel meer thuis. En er gebeurt heel veel online: video-bellen, video-borrelen, online boeken lezen en luisteren, met elkaar vergaderen. Maar hoe werkt dat allemaal? Ons Digitaalcafé is er voor alle vragen over internet, smartphones, computers, tablets. Kun je video-bellen met een tablet of telefoon? Vanaf vrijdag 1 mei kunnen we je wel helpen via ons online Digitaalcafé. Wil je het gratis café bezoeken? Dan moet je je wel vooraf aanmelden

Nieuws en tips rondom onze sluiting

Bekijk al het nieuws