De bblthk staat digitaal voor je klaar

De Boekkoerier

Niet iedereen kan en/of wil het huis verlaten. Voor die groepen blijft de boekkoerier voorlopig bestaan. Behoor je tot de kwetsbare doelgroep, oefen je een vitaal beroep uit of ben je niet in staat om naar de bblthk te komen? Je kunt boeken bij ons bestellen via website of telefoon, en onze boekkoerier zal de boeken bij je bezorgen.

Online verder lezen

Kun je niet naar buiten? Dan haal je de wereld toch naar binnen! Voor een goed verhaal hoef je de deur niet uit. Ontdek de e-books van de online bibliotheek en de Luisterboeken van de Luisterbieb.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Lid worden vanuit huis? Is er iets onduidelijk of heb je ergens hulp bij nodig? Bekijk de veelgestelde vragen rondom de bblthk en het corona-virus.

Thuis tijdens de corona-crisis?

Hier vind je interessante tips om het thuis makkelijker, veiliger en leuker te maken.

Wageningen ontdekken vanuit je luie stoel

Een overzicht van de kunst in de openbare ruimte van Wageningen. Met een interactieve kaart, wandelroutes en achtergrondinformatie van de beelden.

Nieuws

 • De Wageningse Cultuurzomer is van start!

  De Wageningse Cultuurzomer is een initiatief van de Wageningse muzikant Jasper Somsen, met steun van de Gemeente Wageningen. Alle activiteiten vind je op www.uitinwageningen.nl.

  14 juli 2020

  Bekijk details van De Wageningse Cultuurzomer is van start!

 • Terugkijken: Woensdag Debatdag: Wageningen na corona

  Het effect van de corona-pandemie op de wereld is enorm. Welke effecten zien we in onze stad? We spraken erover tijdens drie livestreams in de serie 'Woensdag Debatdag: Wageningen na corona'.

  13 juli 2020

  Bekijk details van Terugkijken: Woensdag Debatdag: Wageningen na corona

 • Opening project Plezier in Taal in Speeltuin Tuindorp

  Op 15 juli om 15.30u zullen wethouder Anne Janssen en Manja Mekking de directeur van de bblthk een langverwachte openingshandeling verrichten in de Speeltuin Tuindorp.

  13 juli 2020

  Bekijk details van Opening project Plezier in Taal in Speeltuin Tuindorp

 • De Vakantiebieb is open!

  Misschien weet je nog niet waar je deze zomervakantie doorbrengt. Maar waar je ook bent: met de VakantieBieb kun je heerlijk op avontuur in je hoofd.

  3 juli 2020

  Bekijk details van De Vakantiebieb is open!

Bekijk al het nieuws