De bblthk staat digitaal voor je klaar

De Boekkoerier

Wil je boeken lenen? Dat kan. We gaan door met het uitlenen van onze boeken en dvd's via onze boekkoerier. Juist nu willen we je toegang geven tot de verhalen uit onze collectie. Een boekkoerier bezorgt de door jou bestelde boeken. Je kunt boeken bij ons bestellen via website of telefoon.

Online verder lezen

Kun je niet naar buiten? Haal de wereld dan naar binnen! Met e-books, luisterboeken en de tijdschriftenapp van de Online Bibliotheek heb je een wereld van verhalen binnen handbereik.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Lid worden vanuit huis? Is er iets onduidelijk of heb je ergens hulp bij nodig? Bekijk de veelgestelde vragen rondom de bblthk en het corona-virus.

Thuis tijdens de corona-crisis?

Hier vind je interessante tips om het thuis makkelijker, veiliger en leuker te maken.

Wageningen ontdekken vanuit je luie stoel

Een overzicht van de kunst in de openbare ruimte van Wageningen. Met een interactieve kaart, wandelroutes en achtergrondinformatie van de beelden.

Digitale bronnen

Digitale informatiebronnen zijn databanken, catalogi en websites speciaal voor jou geselecteerd door de bblthk. Er zijn openbare bronnen en speciale bronnen voor leden beschikbaar. Zo zijn er digitale voorleesboekjes, kun je in je eigen geschiedenis duiken of oefenen voor je auto-theorie.

Nieuws

 • Stadsdichtersverkiezing uitgesteld

  In goed overleg hebben bblthk en lokale omroep RTV Rijnstreek besloten de verkiezing van de nieuwe stadsdichter voor onbepaalde tijd uit te stellen.

  18 januari 2021

  Bekijk details van Stadsdichtersverkiezing uitgesteld

 • We zijn gesloten

  We blijven gesloten. Natuurlijk zijn we online wel open. Kijk voor al onze thuistips op onze website.

  12 januari 2021

  Bekijk details van We zijn gesloten

 • Wie wordt de nieuwe stadsdichter?

  Per 28 januari 2021 zoekt Wageningen een nieuwe stadsdichter. Aan wie draagt de huidige stadsdichter Ivanka de Ruijter het stokje over? Op de Landelijke Gedichtendag op 28 januari zal in de bblthk een...

  28 december 2020

  Bekijk details van Wie wordt de nieuwe stadsdichter?

 • Kerstverhalen in de Voorleeshoek

  Ben je op zoek naar leuke kerstverhalen voor je kind? Neem eens een kijkje bij de Voorleeshoek voor allerlei verschillende leeftijden en thema's. De Voorleeshoek staat bekend als “Het nieuwe Netflix voor...

  18 december 2020

  Bekijk details van Kerstverhalen in de Voorleeshoek

Bekijk al het nieuws